Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website VIDEO: Nova dojava o crnom panteru, lovočuvari pretražili teren u Vrbasu - | K-013 Portal
crni panter, apatin

VIDEO: Nova dojava o crnom panteru, lovočuvari pretražili teren u VrbasuLovočuvari su i juče popodne poslati da istraže teren povodom dojave da je panter, na čije prisustvo su nadležni upozorili pre 17 dana, ovog puta uočen kod šetališta Šlajz u Vrbasu.

U toku poslepodneva pokrajinska inspekcija za zaštitu životne sredine dobila je snimak i dojavu da je panter uočen kod šetališta Šlajz u Vrbasu, javlja dopisnik RTS-a.
 
Poslati su lovočuvari da istraže teren, radi eventualnih tragova.
 
Do sada nije ništa uočeno, a sve nadležne službe su do daljeg u pripravnosti.
 
 
Na društvenim mrežama su se pojavile fotografije raskomadanog vlasničkog psa. Međutim, u pokrajinskoj inspekciji kažu da njima nije prijavljeno da je pronađen leš psa. Pokrajinski inspektor apeluje da se ne diže panika.
 
I u subotu je inspekcija za zaštitu životne sredine dobila snimak, koji je poslao meštanin sela Feketić, ali nije pronađen nijedan trag koji bi ukazivao na prisustvo crnog leoparda, odnosno pantera.
 
Javno preduzeće "Vojvodinašume" objavilo je 10. novembra upozorenje o pojavi crnog pantera na teritoriji opštine Apatin.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.