Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Viner štediše: Vraćamo novac klijentima koji su platili skuplje autoosiguranje od 1. avgusta - | K-013 Portal

Viner štediše: Vraćamo novac klijentima koji su platili skuplje autoosiguranje od 1. avgusta

polise osiguranja, automobili

Osiguravajuće društvo Viner štediše (Wiener Städtische) obavestilo je svoje klijente koji su ugovorili osiguranje od autoodgovornosti u periodu od 1. avgusta 2022. godine zaključno sa 25. avgustom 2022. godine i uplatili premiju sa pripadajućim porezom, da će im vratiti deo plaćenog novca.

„Iznos povraćaja novčanih sredstava na koji ugovarači osiguranja/osiguranici imaju pravo obračunavaće se u visini razlike između iznosa plaćenog iznosa premije sa pripadajućim porezom i iznosa premije osiguranja sa pripadajućim porezom koji bi bio obračunat shodno tarifi koja je bila u primeni do 31. jula 2022. godine“, navodi se u saopštenju ovog osiguranja, prenosi Danas.

 

Građani, fizička lica, koja su u ovom periodu ugovorila i platila premiju osiguranja od autoodgovornosti mogu da pošalju svoj zahtev na mejl adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. na formularu koja se preuzima sa veb stranice ove kuće ili u poslovnicama.

Preduzećima, odnosno pravnim licima sredstava će biti vraćena bez potrebe podnošenja zahteva.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.