Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Za školarce u Vojvodini počinje zimski raspust - | K-013 Portal

Za školarce u Vojvodini počinje zimski raspust

skolski raspust, vojvodina

Za osnovce u AP Vojvodina danas je poslednji dan prvog polugodišta školske 2022./2023. Zimski raspust počinje sutra i trajaće do nedelje, 15. januara 2023. godine.

Prema školskom kalendaru, u ponedeljak 16. januara počinje drugo polugodište. 

Osnovci u Vojvodini imaće i mini raspust od srede, 15. februara do nedelje, 19. februara, a prolećni raspust počinje Velikim petkom 7. aprila i završava se u ponedeljak, 17. aprila.

Školska godina završava se 20. juna 2023. za učenike od prvog do sedmog razreda, a 6. juna za osmake.

I za srednjoškolce u Vojvodini danas je poslednji nastavni dan prvog polugodišta, tako da zimski raspust i za njih počinje od subote 24. decembra i traje do nedelje, 8. januara 2023. Prvi dan drugog polugodišta za njih je u ponedeljak, 9. januara. Sledeći mini raspust će imati od srede, 15. februara do nedelje, 19. februara, a prolećni raspust počinje Velikim petkom 7. aprila i završava se u ponedeljak, 17. aprila 2023.

Poslednji dan školske 2022./23. za učenike četvrtog razreda gimnazija, 30. maja za učenike četvrtog razreda četvorogodišnjih stručnih škola i učenike trećeg razreda trogodišnjih stručnih škola, a 20. juna za učenike prvog, drugog i trećeg razreda gimnazija i četvorogodišnjih srednjih škola, kao i prvog i drugog razreda trogodišnjih stručnih škola.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.