PUTEVI SRBIJE: Radovi na više putnih pravaca, prilagodite vožnju uslovima na putu -
Putevi Srbije, radovi na putu, stanje na putevima

PUTEVI SRBIJE: Radovi na više putnih pravaca, prilagodite vožnju uslovima na putu

Na obilaznici oko Beograda, od tunela Straževica do petlje "Orlovača", saobraćaj se odvija usporeno, saopštilo je jutros JP "Putevi Srbije, uz molbu da učesnici u saobraćaju prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i da poštuju saobraćajnu signalizaciju. 

Na auto-put E-75, deonica Vladičin Han-Vranje, više nema magle i vidljivost je normalna.

Auto-put E-763, Ljig - Brančić, u smeru ka Čačku, danas do 15 časova radovi na košenju trave u putnom pojasu. Radovi će se izvoditi u pokretu sa zatvaranjem zaustavne saobraćajne trake.

Petlja "Leskovac centar" - Leskovac (Vlasotince), u blizini mesta Pečenjevce - do 15. avgusta od 07 do 15 časova, radovi na presvlačenju manjih deonica finišerom, uz naizmenično propuštanje vozila. Alternativni putni pravac je auto-put E-75, petlja "Vlasotince".

Kneževići - Bela Zemlja - Užice u mestu Bela Zemlja, do 21. oktobra radovi na putu, od 7 do 16, subotom od 7 do 15 časova. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i regulisan je semaforima. Preporučeni alternativni putni pravac je lokalni put-Mačkat.

Kod petlje "Sušica" radovi na sanaciji nadvožnjaka "Kneževići" (druga faza), a saobraćaj se preusmerava preko novoizgrađene devijacije. Planirani rok završetka radova je 21. oktobar.

Valjevski put, deonica Lončanik - Obrenovac, do 24. avgusta radovi u okviru redovnog održavanja. U zoni radova, naizmenično propuštanje vozila, uz odgovarajuću vertikalnu i svetlosnu saobraćajnu signalizaciju.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.45 časova:

-na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta

-na graničnom prelazu Mali Zvornik, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

TV PROGRAM Srbija, današnji tv programKomentre omogućio K-013.com