Radovi na više deonica, prilagodite vožnju uslovima na putu
stanje na putevima, putevi srbije, radovi na putu

Radovi na više deonica, prilagodite vožnju uslovima na putu
montekristo 0507


Na mostu kod Titela preko reke Tise, 18.9.2021.g, obustava saobraćaja od 8 do 20 č, zbog radova na postavljanju spregova koji povezuju lukove mosta. Alternativni putni pravac Perlez - Zrenjanin - Novi Sad - Titel.

Auto-put E-70, petlja „Dobanovci“ - petlja „Batrovci“, do 30.9.2021. g, radovi u zaštitnom i putnom pojasu. Radovi u oba smera i pomeraju sukcesivno po lokacijama u toku svetlog dela dana. Za saobraćaj u zoni radova zatvorena zaustavna traka u dužini od 200m, a saobraćaj se odvija voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Takovo-Pranjani, do 30.9.2021.g, u toku svetlog dela dana, radovi na rehabilitaciji puta uz naizmenično propuštanje vozila.

Petlja Beli Potok - tunel Straževica, do 15.10.2021. g, zbog izgradnje sektora B6 Obilaznice oko Beograda, izmenjen režim saobraćaja. U zoni radova koja se nalazi 400 metara od kružnog toka Resnik, u smeru ka Bubanj Potoku, saobraćaj izmešten na prošireni deo kolovoza u dužini od 170 metara.

Manastir Poganovo - Komje, 17.9.2021. g, od 9 do 13 č, obustava saobraćaja zbog radova na izradi cevastog propusta, saopšteno je iz JP "Putevi Srbije".


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

BIG ŠOPING DANI

Školica sporta Fit Happy Kids

Autoškola Montekristo Pančevo

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble