Radovi na više deonica, sporija vožnja u zoni radova
radovi na putu, stanje na putevima, putevi srbije

Radovi na više deonica, sporija vožnja u zoni radova
montekristo 0507


Auto-put E-75, granični prelaz Horgoš - petlja Horgoš, u smeru od graničnog prelaza Horgoš ka Novom Sadu, do 01.11.2021. g, radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije. Radovi se izvode u voznoj i preticajnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj je u zoni radova preusmeren u zaustavnu saobraćajnu traku.

Auto-put E-70, petlja Pećinci - petlja Ruma, u smeru Beograd-Šid, do 27.09.2021. g, radovi na redovnom održavanju. U toku izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka), dok se saobraćaj odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Deonica Svetozar Miletić – Sombor, do 1.10.2021. g, od 7 do 16 č, radovi na sanaciji kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila.

Deonica Rudna Glava- Klokočevac, do 22.10.2021. g, radovi na rehabilitaciji kolovoza. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Deonica Jasikovo-Bor, od Krivelja do ukrštanja sa državnim putem II A reda broj 166, do 31.10.2021. g, radovi na rehabilitaciji puta, uz naizmenično propuštanje.

"Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu", sopšteno je iz JP "Putevi Srbije".


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

BIG ŠOPING DANI

Školica sporta Fit Happy Kids

Autoškola Montekristo Pančevo

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble