Radovi na više deonica, sporija vožnja u zoni radova
stanje na putevima, radovi na putu

Radovi na više deonica, sporija vožnja u zoni radova
montekristo 0507


Prema informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije". sporiju vožnju treba očekivati na deonici ukrštanja autoputeva kod Bubanj potoka, jer se saobraćaj u smeru ka Nišu odvija preticajnim trakama oba smera, dok se vozila u pravcu Beograda kreću zaustavnom i voznom trakom, međutim zatvoren je prolaz podvožnjakom ispod auto-puta, pa se vozači sa Obilaznice u smeru ka Beogradu upućuju na petlju Tranšped.

Putare treba očekivati i na autoputu između petlje Kolari i petlje Vodanj u smeru ka Nišu zato i na ovom mestima ima zatvorenih traka pa je brzina prilagođena radovima. Slično je i na deonici autoputa kod isključenja za Smederevo i Požarevac u smeru ka Nišu, međutim zatvaranje pojedinih traka i preusmarevanje iz jedne u drugu traku ne ometa normalan protok vozila i funkciju petlji.

Počeli su radovi i na mostu preko reke Lugomir u blizini Jagodine zbog kojih se saobraćaj odvija dvosmerno stranom autoputa koja vodi ka Nišu.

U toku je i rekonstrukciji kolovoza na delu autoputa između petlji Niš-Jug i Trupale zbog toga čega je zatvorena preticajna traka u pravcu Beograda, brzina je i na ovom delu prilagođena radovima.

Počeli su radovi na izgradnji nadvožnjaka i pristupnoj saobraćajnici na regionalnom putu Čačak-Gojna Gora na mestu ukrštanja sa autoputem Preljina – Požega zbog čega je izvršeno preusmeravanje saobraćaja sa regionalnog na lokalni put.

Vozačima se savetuje da vožnju i brzinu prilagode uslovima puta, poštuju sve saobraćajne propise i ograničenja, a na put da kreću isključivo odmorni. 


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

BIG ŠOPING DANI

Školica sporta Fit Happy Kids

Autoškola Montekristo Pančevo

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble