Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dečak promenio ime u Lajonel Mesi i odmah pronašao novi klub - | K-013 Portal

Dečak promenio ime u Lajonel Mesi i odmah pronašao novi klub

Dečak promenio ime u Lionel Mesi

Lajonel Mesi potpisao je za norveški Junkeren, klub koji se takmiči u trećoj ligi, a iako njegovo ime tako zvuči ne radi se o jednom od najboljih igrača današnjice već šesnaestogodišnjem dečaku koji je iz ljubavi prema Argentincu odlučio promeniti svoje ime i prezime.

Dečak promenio ime u Lajonel Mesi i odmah pronašao novi klub

Lajonel Mesi potpisao je za norveški Junkeren, klub koji se takmiči u trećoj ligi, a iako njegovo ime tako zvuči ne radi se o jednom od najboljih igrača današnjice već šesnaestogodišnjem dečaku koji je iz ljubavi prema Argentincu odlučio promeniti svoje ime i prezime.Ovaj dečak nekada se zvao Daniel Are Krutsen, a u čast svog idola odlučio je promeniti ime, a kako je rekao, prvi motiv za to bio je da vidi da li uopšte može izvesti tako nešto.

Na kraju, norveške vlasti dozvolile su mu promenu imena, a u izjavi za medije ovaj "novi Mesi" otkrio je da pokušava maksimalno imitirati argentinskog čarobnjaka.

"Svim silama se trudim igrati poput njega. Neke sličnosti su jasno vidljive, ali količina talenta kojom raspolažem verojatno nije tako velika. Oni koji me znaju od pre zovu me starim imenom, ali novi saigrači, a koje tek trebam upoznati, mogli bi me zvati Lajonel ili Leo", kaže norveški igrač.

Trener Junkerna izjavio je da ovaj mladi igrač neće biti odmah priključen prvom timu i da će u narednom periodu raditi i trenirati s juniorima, a da li će jednog dana dobiti šansu da zaigra u seniorskom timu, tek treba da se vidi.

(Klix)

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.