Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Filmska pljačka u Italiji: Srbi maskirani u šeike ukrali milione - | K-013 Portal

Filmska pljačka u Italiji: Srbi maskirani u šeike ukrali milione

Italijanske vlasti su nakon dve godine istrage zaplenile imovinu vrednu 2,4 miliona evra od četiri osobe poreklom iz Srbije.

Četiri osobe poreklom iz Srbije, koje žive u Lombardiji, uhapšene su u Italiji zbog milionske prevare. Kako pišu „Novosti“, oni su se maskirani u šeike lažno predstavljali kao poslovni ljudi iz arapskih zemalja i uzimali novac žrtvama kako bi ga navodno investirali, a onda ga zamenjivali lažnim novčanicama.

Istraga italijanske policije trajala je dve godine, a nakon hapšenja zaplenjeno im je devet stanova, tri vile, dve seoske kuće, umetnička slika i dva luksuzna sata.

Uhapšeni imaju 33, 37, 45 i 48 godina, povezuju se i sa lažnom zamenom valuta i isporukom krivotvorenih novčanica, preneli su italijanski mediji pozivajući se na saopštenje Finansijske garde iz grada Vareze.

Kako je navedeno, zaplenjena imovina nalazi se između opština Busto Arsizio, Kastelanca, Lonate Pocolo, Monca, Korno Đovine, Pjeve Fisiraga i Šamporšer.

(Novosti)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.