Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Kosovo isključeno iz izbora za Mis Interkontinental - | K-013 Portal

Kosovo isključeno iz izbora za Mis Interkontinental

kosovo, izbor za mis interkontinental

Organizatori ovogodišnjeg izbora za Mis Interkontinental, koje je održano u Egiptu, isključili su tzv. Kosovo iz daljeg takmičenja nakon što je njihova predstavnica pokazala na bini dvoglavog orla u toku generalne probe, nekoliko sati pre finala, prenose beogradski mediji.

Kako navode, iz agencije Mis Srbija.org uputili su zvaničan dopis organizatorima, u kojem su tražili hitnu reakciju, a vlasnica Mis Yu kompanije Vesna de Vinča zahtevala je da predstavnica tzv. Kosova bude sankcionisana i da Kosovo bude isključeno iz takmičenja.

Od organizatora je stigao odgovor da je devojka opomenuta i da od naredne godine tzv. Kosovo, koje Egipat kao domaćin takmičenja nije priznao, neće moći da učestvuje na izboru za Mis Interkontinental, prenosi N Portal.

Finale izbora za Mis Interkontinental završeno je sinoć u Egiptu, a Srbiju je predstavljala Valentina Petrović.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.