Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Narko dileri kao dostavljači hrane: U kutijama za pice 8 kilograma kokaina - | K-013 Portal

Narko dileri kao dostavljači hrane: U kutijama za pice 8 kilograma kokaina

pancevo, beograd, novi sad, vesti, pica, droga

Pripadnici kriminalnih grupa koriste usluge dostave hrane kao pokriće za prevoz droge i druge ilegalne robe tokom krize korona virusa, zbog koje su zemlje širom sveta uvele restriktivne mere, saopštio je danas Interpol.

Međunarodna policijska organizacija je navela da je primila izveštaje od policija Irske, Malezije, Španije i Britanije u kojima se navodi da su vozači prevozili kokain, marihuanu, ketamin i ekstazi, preneo je Rojters.

Restriktivne mere i ograničenje kretanja ljudi, koje su nametnule vlade širom sveta u pokušaju da spreče širenje virusa, doveli su do povećane potražnje za vozačima za isporuke.

Ranije ovog meseca, španska nacionalna policija je identifikovala i uhapsila sedam ljudi obučenih kao vozači hrane u Alikanteu i Valensiji, saopštio je Interpol.

Oni su u stvari isporučivali kokaina i marihuanu biciklom, motorciklom i automobilom u ruksacima za kućnu dostavu.

U Irskoj je policija pronašla osam kilograma kokaina kao i dva pištolja sakrivena u kutijama za pice, naveo je Interpol.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS