Odbegla krava iz klanice ide u azil, možda i druge budu spasene -
odbegla krava

Odbegla krava iz klanice ide u azil, možda i druge budu spasenemontekristo 0507


Krava za kojom su tragali pošto je s četrdesetak drugih krava pobegla iz klanice, pronađena je, ali biće pomilovana nakon intervencije slavne američke kantautorke Dajan Voren.

Stado krava je izazvalo haos kad je u utorak uveče pobeglo iz klanice, a policajci su životinje pratili duž stambene četvrti na istoku Los Anđelesa.

One su lutale malim ulicama Piko Rivera, zaustavljale se na travnjacima kuća, a na kraju su ih ulovili policajci na konjima.

Kravu koja se opasno približila porodici s malom decom ubio je policajac, a 38 drugih vraćeno je tužnoj sudbini u klanici.

Ali jedna od njih je nestala i u četvrtak rano ujutro pronašao ju je prolaznik nekoliko kilometara od klanice.

Jedan zvaničnik grada Piko Rivera objavio je da je kravi spasen život, zahvaljujući Dajan Voren, kalifornijskoj kantautorki i autorki nekoliko međunarodnih hitova, filmske muzike i dobitnici Gremija, Emija i dva Zlatna globusa.

Voren i radnici lokalnih azila za životinje zauzeli su se za oslobađanje životinje. Grad Piko River pregovara s vlasnicima klanice o mogućnosti slanja svih odbeglih krava u azil, precizirao je jedan gradski zvaničnik.

(Hina)

Šerujte ovu vest na vaše profile i tako pomozite da opstanemo. Unapred zahvalni.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.