Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Potraga za kradljivcima toalet papira - | K-013 Portal

Potraga za kradljivcima toalet papira

Australijska policija je objavila poternicu za dvojicom muškaraca koji se sumnjiče za krađe i pokušaje krađa po supermarketima u Sidneju, a mete su im bile zalihe toalet papira.

Policija Novog Južnog Velsa je u saopštenju zamolila javnost za pomoć u identifikaciji dvojice muškaraca koji su krali po jugozapadnom predgrađu Sidneja u nedelju ujutro.



Uz saopštenje su objavljene fotografije osumnjičenih, a navedeno je i da je jedan od njih navodno pretio nožem zaposlenom u jednoj od prodavnica.

U mnogim prodavnicama širom Australije ponestaje nekih artikala, kao što su toalet papir, određeni prehrambeni i higijenski proizvodi, jer su ljudi počeli da stvaraju velike zalihe bojeći se pandemije.

Nestašica određenih proizvoda u nekim slučajevima dovela je do sukoba i fizičkih napada među kupcima, a prodavnice su prisiljene da ograniče količine koje pojedinci mogu da kupe.



U Sidneju se jedna prodavnica dosetila originalnog načina kako da spreči "pohlepne" kupce toaletn papira: za jedan paket cena je 3,5 australijskih dolara, dok je za dva paketa potrebno platiti 99 dolara.

(Hina)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.