Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Poznata trbušna plesačica osuđena na tri godine zatvora - | K-013 Portal

Poznata trbušna plesačica osuđena na tri godine zatvora

trbušna plesačica, Egipat, zatvor, Sama el-Masry

Poznata egipatska trbušna plesačica, Sama el-Masri, osuđena je juče na tri godine zatvora i novčano kažnjena sa 300.000 egipatskih funti (oko 17.000 evra) zbog podsticanja na razvrat i nemoral, u vladinom obračunu sa postovima na društvenim medijima.

El-Masri je uhapšena u aprilu tokom istrage video zapisa i fotografija na društvenim medijima, uključujući popularnu platformu za deljenje video snimaka TikTok, koje je javno tužilaštvo opisalo kao seksualno sugestivne, prenosi Rojters.

Plesačica (42) je negirala optužbe, rekavši da je sadržaj ukraden i deljen sa njenog telefona bez pristanka.

Privredni sud za prekršaje u Kairu rekao je da je el Masri prekršila egipatske porodične tradicije i vrednosti, kao i da je uspostavljala i koristila veb stranice i naloge na društvenim medijima s ciljem činjenja „nemorala“.

Egipatske vlasti su poslednjih meseci uhapsile grupu TikTok i Instagram influenserki i jutjuberki pod optužbom da promovišu razvrat i prostituciju na društvenim medijima.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.