Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Putnički avion sa više od 60 putnika srušio se u zaliv Džakarta - | K-013 Portal

Putnički avion sa više od 60 putnika srušio se u zaliv Džakarta

srusio se avion u dzakarti

Ministar saobraćaja Indonezije potvrdio je da se putnički avion kompanije Srividžava Er na kojem je bilo više od 60 ljudi srušio u zaliv Džakarta,javlja Russia Today.

Avion kompanije Srividžava Er nestao je sa radara samo nekoliko minuta nakon poletanja sa aerodroma u Džakarti, prenose svetske agencije.Avion se za manje od minuta izgubio sa oko tri kilometra visine, javlja Rojters.

TAS prenosi kinesku agenciju Sinhua, koja se poziva na lokalne medije, a koji navode da su ribari pronašli ostatke aviona u okeanu.

Reč je o 27 godina starom avionu Boing 737-500, a nadležni su najavili dodatne informacije o nesreći.

Mediji:Ostaci aviona u Javanskom moru

Avion kompanije Srividžava Er sa više od 60 putnika nestao je sa radara nekoliko minuta posle poletanja iz Džakarte, a kako javljaju svetski mediji, u Javanskom moru pronađeni su ostaci za koje se pretpostavlja da su delovi tog aviona.

Kako javlja Tas pozivajući se na portal Detik, predstavnici lokalnih vlasti naveli su da je informacija o padu aviona primljena u 14.30 sati po lokalnom vremenu, i da je u toku potraga za preživelima.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.