Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Tviter privremeno ograničio pristup nalogu ruske vakcine „Sputnjik Ve“ - | K-013 Portal

Tviter privremeno ograničio pristup nalogu ruske vakcine „Sputnjik Ve“

tviter ogranicio pristup nalogu ruske vakcine

Društvena mreža Tviter privremeno je ograničila pristup nalogu ruske vakcine „Sputnjik Ve“ (Sputnik V), a potom ponovo omogućila, saopštio je Ruski fond za direktne investicije.

„Pokušavamo da ustanovimo zbog čega je došlo do blokade naloga ruske vakcine“, navodi se u saopštenju.

Nakon određenog vremena Tviter je ponovo omogućio pristup tom nalogu, nakon čega je objavljena poruka: „Tviter je vratio pristup nalogu ruskoj vakcini i objasnio da je pristup bio privremeno ograničen zbog mogućeg kršenja bezbednosti iz Virdžinije, SAD. Hvala vam“.

Kako je prvobitno saopšteno iz Ruskog fonda za direktne investicije, društvena mreža Tviter je korišćena kako bi se sa javnosti delila sva neophodna informacija vezana za vakcinu, kako ona radi.

Pored toga, dodaje se, upravo je Tviter bio i korišćen kao medij kako bi se ponudila saradnja kompaniji „Astra Zenika“.

„Putem Tvitera smo se sa kompanijom `Astra Zenika` dogovorili o korišćenju određenih komponenti `Sputika Ve` i o zajedničkim kliničkim istraživanjima.

Ruski fond za direktne investicije ujedno je i apelovao na sve pratioce naloga ruske vakcine „Sputnjik Ve“ da se obrate kompaniji Tviter i apeluju da se pristup nalogu vrati.

(Sputnjik)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.