fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

android telefon, Android Webview

Ako imate problem sa pojedinim aplikacijama na telefonu, postoji rešenje

Mnogi korisnici Android telefona primetili su da im juče i danas ne rade aplikacije kao što su Gmail, Viber ili neke druge. Ukoliko je ovo i kod vas slučaj, postoji jednostavno rešenje.

"Google" je saopštio kako znaju za problem i postoji laka i brza stvar koju možete da odradite, kako bi vam se aplikacije otvarale bez problema.Sve što je potrebno, jeste da otvorite Settings->Apps i da nađete "Android Webview". Ova aplikacija stvara problem i treba da se ažurira. Možete otići direktno na "Google Play" i tako ažurirati aplikaciju OVDE.

Ovo ažuriranje moguće je tek od nedavno, kada je Google popravio problem, a pre toga ste morali da deinstalirate ažuriranja kako bi vam aplikacije proradile.

Ukoliko iz nekog razloga ne vidite ažuriranje na Google Play Store, otvorite Settings->Apps->"Android Webview" i onda odaberite opciju "Uninstall updates".

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.