fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

kako obrisati facebook, kako obrisati fejsbuk nalog, kako obrisati facebook nalog, brisanje facebook naloga, brisanje fejsbuka, brusanje fejsbuk naloga

Dosta vam je? Kako da obrišete svoj Facebook nalog

Na svetu trenutno ima oko 2.8 milijarde Facebook naloga, ali to ne znači da i dalje nema onih koji su zabrinuti za svoju privatnost.

Bilo da je to glavni razlog, ili ste jednostavno shvatili da vam ova društvena mreža oduzima previše vremena, postoje načini da deaktivirate svoj Facebook nalog ili ga potpuno obrišete, ali prvo bi trebalo da sačuvate sve podatke koji vam mogu zatrebati.

Ovi podaci obuhvataju sve ono što Facebook "zna" o vama - fotografije, poruke, arhive, objave i slično. Kako biste došli do njih, moraćete da otvorite društvenu mrežu na računaru.

Nakon toga, odaberite meni u gornjem desnom uglu, pa onda "Settings & privacy"-> "Settings" -> "Your Facebook information".

Ovde možete da odaberete i tačno šta želite da preuzmete sa interneta, pa kada vaši podaci budu spremni, Facebook će vas obavestiti.

Kako da deaktivirate Facebook nalog

Ponovo odaberite "Settings & privacy"-> "Settings", a zatim "Deactivating or deleting your Facebook account".

Facebook će vas obavestiti da će vaš nalog privremeno biti deaktiviran, kao i da to znači da vaše ime i fotografije neće više biti prikazani. Takođe, nećete moći ni da koristite Oculus prizvode, ali Messenger će vam i dalje biti dostupan.

Sve ovo možete da vratite jednostavno tako što ćete se ulogovati u svoj Facebook nalog, i nastaviti kao da se ništa nije ni desilo.

Kako da obrišete Facebook nalog

Na istom mestu kao i deaktivacija, nalazi se i opcija za brisanje Facebook naloga, dakle koraci su isti: "Settings & privacy"-> "Settings" -> "Deactivating or deleting your Facebook account".

U ovom slučaju, platforma će vas obavestiti da će vam biti obrisan i Messenger, sve poruke, kao i svi podaci koje ste delili putem Facebooka, kao i sve informacije u vezi sa Oculusom.

(B92)

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.