Naučnici u potrazi za paralelenim univerzumom gde vreme teče unazad -
pancevo, beograd, novi sad, vesti, svemir, naučnici

Naučnici u potrazi za paralelenim univerzumom gde vreme teče unazad

Novi Nasin eksperiment uznemirio je planetu. Većina elektronskih medija, uglavnom citirajući jedni druge – pišu da NASA - stručnjaci i naučnici imaju dokaze koji bi mogli dokazati postojanje paralelnog univerzuma. Naučnici su pronašli nešto što se još ne može objasniti našim trenutnim razumevanjem fizike.

"Da budemo jasni, postoji 'nula' dokaza da je 'paralelni univerzum', odmah pored našeg, gde izgleda da sva pravila fizike deluju obrnuto", rekao je Ibrahim Safa iz UV -Medisona. Eksperiment detekcije kosmičkog zraka doveo je do pronalaska čestica za koje se sumnja da potiču iz paralelnog univerzuma.

Istraživači agencije NASA su koristili specijalnu antenu ANITA /antartičku impulsivnu privremenu antenu/, odnosno, radio detektor koji je postavljen u balon koji može da detektuje vazdušne tuševe kosmičkog zraka u suvom i hladnom vazduhu, iznad Antartika.

Šta je Anita?

Na ovom mestu nema šumova koji bi mogli da remete istraživanja. ANITA je tokom letova 2006.i 2014. godine otkrila fontanu visokoenergetskih čestica koje emituje led koji podsećaju na tuš kosmičkih zraka koji je postavljen naopako. Ovo istraživanje je prvo bilo odbačeno, ali je 2016. godine ipak prihvaćeno..

Eksperti veruju da ove čestice idu unazad, što ukazuje na to da postoji paralelni univerzum koji je blizak našem, ali u tom univerzumu zakoni fizike deluju suprotno. "Videli smo nešto što izgleda kao kosmički zrak koji ima refleksiju u ledenoj ploči. To je bio zrak koji izlazi iz leda", naglasili su naučnici.

"Objavili smo članak u kome smo samo sugerisali da postoji veoma jaka suprotnost u odnosu na standardne zakone fizike", rekao je Piter Gorham, profesor fizike na Univerzitetu na Havajima, koji je sa svojim timom vodio ovo istraživanje.

Radio-teleskop, ANITA je prva NAS-ina opservatorija za neutrone bilo koje vrste.

A o paralelnom univerzumu Ibrahim Safa iz UV - Medison, o predmetnom eksperimentu na Antarktiku ističe da objašnjenje ovog signala zahteva postojanje univerzalnog topičnog univerzuma stvorenog u istom velikom prasku kao i naš postojeći i paralelno sa njim. U ovom svetu ogledala, pozitivno je negativno, levo je desno, a vreme ide unazad.

Možda je svemir napravljen od antimaterije, a ne od materije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

RADIO K-013 PLAY

RADIO K-013 PLAY uživo

meridian1500

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

meridianApsolutnih100

pancevox

pancevo jooble

vakcinacija baner 2020

Domaci recepti