Nova Motorola na preklopšta sve možete da uradite, a da i ne otvorite telefon -

Nova Motorola na preklop - šta sve možete da uradite, a da i ne otvorite telefon

Pancevo, beograd, novi sad

Telefon na preklop Motorola razr koji je kompanija nedavno predstavila, pojavio se u "osveženoj" verziji - sa novim tipom displeja koji korisnicima dozvoljava da odgovaraju na notifikacije i kontrolišu određene funkcije čak i kada je telefon "zatvoren".

Motorola razr ima 2.7-inčni OLED interaktivni Quick View prednji displej, ekran osetljiv na dodir, koji donosi dodatnu interaktivnost korisnicima i dozvoljava im da vide notifikacije i kad je telefon preklopljen, zahvaljujući posebnoj Peek Display tehnologiji.

Naime, Peek Display tehnologija omogućava da se vidi najvažniji deo notifikacija i apdejta - možete da odgovarate na poruke i mejlove kada je telefon preklopljen, da koristite glavnu kameru za video pozive, možete da promenite pesmu bez otvaranja telefona i ulaženja u komande medija plejera. Takođe, kada je Motorola razr preklopljen, možete da koristite i glavnu kameru telefona za selfije, da vršite mobilna plaćanja...

Tu je i potpuno nov način da uhvatite najbolji selfi - "Gesture Selfie" - kada kameri pokažete otvoren dlan, ona će automatski aktivirati odbrojavanje od dve sekunde i potom napraviti fotografiju.

Quick View displej je dizajniran tako da savršeno radi sa Google asistentom kako biste uvek dobili pomoć putem glasovnih komandi, u svakom trenutku - i kad je telefon zatvoren.

(N1)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

RADIO K-013 PLAY

RADIO K-013 PLAY uživo

meridian1500

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

meridianApsolutnih100

pancevox

pancevo jooble

vakcinacija baner 2020

Domaci recepti