Novo kinesko čudo, mobilni telefon koji menja veličinu ekrana -
oppo slide phone, mobilni telefon, mobilni telefoni

Novo kinesko čudo, mobilni telefon koji menja veličinu ekrana
montekristo 0507


Kineska kompanija Opo je, u saradnji sa japanskim dizajnerskim studijem Nendo, osmislila „klizni“ telefon koji menja obim onako kako vam odgovara, u zavisnosti od trenutne potrebe.

Može da se preklopi, baš kao i ostali telefoni „na preklop“ na tržištu, a može i da se delimično otvori, u zavisnosti od toga da li vam je potrebna veća ili manja površina ekrana.

Mislilo se i na one koji vole i video-igre za mobilne telefone, pa ako se ovaj uređaj u potpunosti otvori, dobije se mesta i za ogroman ekran, ali i za sve upravljačke komande na levoj i desnoj strani, koje ne ometaju pogled na igru, prenosi „Zimo“.

​Ako se telefon otvori na prvom „pregibu“, oslobodićete četiri centimetra ekrana koji su dovoljni za osnovne funkcije, poput pregleda poziva, otvaranja aplikacije za reprodukciju muzike, ili za čitanje notifikacija.

Na drugom „pregibu“, telefon nudi osam centimetara ekrana, što je dovoljno za fotografije, a posebno je zgodno za selfije, jer su kamere okrenute prema vama u tom položaju.

Na kraju, kad se uređaj u potpunosti otvori, tad se dobija i najveća površina, a kamere zauzimaju svoju standardnu poziciju, sa zadnje strane.

Iz Opa nisu naveli kad planiraju i zvanično da puste uređaj u prodaju, ali možda se pojavi na nekom od sajmova sledeće godine, prenose mediji.

(Krstarica)


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

BIG ŠOPING DANI

Školica sporta Fit Happy Kids

Autoškola Montekristo Pančevo

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble