Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website NVIDIA upozorava: Bez kupovine grafičkih karti ove godine - | K-013 Portal
nvidia, nvidia graficka karta

NVIDIA upozorava: Bez kupovine grafičkih karti ove godine


Ukoliko vam je bilo teško jer pokušate da kupite novu grafičku kartu GeForce RTX 30 serije - ove godine uopšte neće biti bolje, jer svi to pokušavaju.

NVIDIA je saopštila da 2021. godina neće postati bolja za PC igrače i da će se nestašica GPU-a nastaviti tokom cele 2021. i do 2022. godine. Finansijski direktor kompanije Colette Kress objasnila je tokom godišnjeg dana investitora kompanije NVIDIA: "Očekujemo da će potražnja i dalje premašivati snabdevanje većim delom ove godine. Naš operativni tim je okretan i fantastično izvršava svoje projekcije. Zbog toga, očekujemo da će nam se zalihe povećavati kako godina bude odmicala."

Kompanija primećuje da su se mnogih grafičkih kartica dokopali kripto rudari, pri čemu je NVIDIA reagovala na kripto-majnere, koji kupuju GPU-ove u ogromnom broju predstavljanjem nove serije GPU-a za rudarstvo Cripto Mining Processor (CMP).

 (Tweaktown)

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

loading...