Odmah ažurirajte aplikaciju, problem se javio i u Srbiji! -

Odmah ažurirajte aplikaciju, problem se javio i u Srbiji!

pancevo, beograd, novi sad

Kompanija Twitter je poslala mejlove s upozorenjem korisnicima širom sveta, a tako i u Srbiji da odmah ažuriraju aplikaciju na najnoviju verziju.

Razlog tome smatra se da neovlašćena lica ili sistemi imali su uvid u neke od podataka Twitter kompanije tj. korisničkih podataka, ali nema dokaza da je bilo šta zloupotrebljeno.

Ipak, kako se radi o sigurnosnom propustu Twitter mreža je preduzela korake u cilju zaštite korisnika i poslala mejlove oštećenim korisnicima, od kojih traži da ažuriraju aplikaciju baš odmah na najnoviju verziju, koristeći Play Store.

Kako mediji saznaju, Tviter kompanija je u linku mejlom poslala i više informacija o propustu, na kojem se saznaje da su neovlašćeni pojedinci ili sistemi i mali uvid u korisničke tvitove, čak i direktne poruke, zaštićene tvitove, ali i podatke o lokaciji.

Kompanija ne navodi ko je odgovoran za propust, ko je izvršio ovaj svojevrsni napad na privatnost korisnika, ne obrazlaže koliko je tačno korisnika bilo izloženo napadu, kao ni kad se napad dogodio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

RADIO K-013 PLAY

RADIO K-013 PLAY uživo

meridian1500

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

meridianApsolutnih100

pancevox

pancevo jooble

vakcinacija baner 2020

Domaci recepti