Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pao sajt sa rezultatima male mature, objavljeno nepismeno izvinjenje - | K-013 Portal
pao sajt moja srednja skola, sajt moja srednja skola, rezultati male mature

Pao sajt sa rezultatima male mature, objavljeno nepismeno izvinjenjeOko 68.000 svršenih osmaka i njihovi roditelji nestrpljivo čekaju objavljivanje rezultata male mature na portalu "Moja srednja škola", zakazano za 10 sati danas.

Kako su se požalili roditelji koji pokušavaju da vide rezultate svog deteta, ulaskom na šifru deteta koje je polagalo dobijaju samo informaciju o problemu na portalu, ali ne i osvojene bodove deteta.

Neki ne uspevaju ni da se uloguju, a mnogi ne mogu ni da pristupe sajtu. Oni koji i uspeju da uđu na sajt kažu da se podaci ne prikazuju.

U međuvremenu su, verovatno administratori, postavili sledeće izvinjenje i to nepismeno:

"Izvinjavamo se na neprijatnosti. Usled velikog interesovanj adošlo je do preopterećenja infrastrukture. Trenutno radimo na povećanju serverskih resursa kako bi odgovorili na povećani broj zahteva. Molimo vas da pokušate ponovo uskoro".

U Ministarstvu prosvete za Tanjug kažu da sajt trenutno ne pruža podatke o preliminarnim rezultatima male mature i da se radi na rešavaju problema koji je nastao na jednom serveru.

Pad sajta je velik problem, jer je danas rok za žalbe školskoj komisiji za završni ispit.

Inače, preliminarne rezultate završnog ispita budući srednjoškolci od danas mogu da vide u svojim školama.

Svršeni osmaci polagali su 23, 24. i 25. juna test iz maternjeg jezika, matematike i kombinovani test.

Ukupan broj bodova koji se može dobiti na maloj maturi je 40, po 13 poena nose srpski i matematika, a 14 kombinovani test koji sadrži pitanja iz istorije, geografije, fizike, hemije i biologije.

Konačni rezultati završnog ispita znaće se 2. jula od 8 časova.

U školama ima 11 odsto više mesta u odnosu na broj učenika, kojih je ove godine oko 68.000.

(021)

loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.