Procurele fotografije koje prikazuju crni Playstation 5 i DualSense kontroler -

Procurele fotografije koje prikazuju crni Playstation 5 i DualSense kontroler


Zvanično predstavljanje dizajna Playstation 5 konzole proteklo je izuzetno dobro, pošto je Sony sa izuzetno riskantnim futurističkim dizajnom, belom bojom, gabaritom i zaobljenim ivicama uspeo da oduševi fanove.

Na odlični dizajn se nadovezala i izjava da će u ponudi biti više različitih kombinacija koje će biti predstavljene kasnijeg datuma. Pre nego što je Sony stigao da otkrije kakav još PS5 dizajn ima u planu, jedna verzija je već procurela pred fanove i umesto bele prikazuje kako će konzola izgledati kao crna, prenosi play.co.rs.

Procurela fotografija gotovo da ostavlja bez reči, pošto se nama čini da je crna boja još bolja. Sa njom plavo LED osvetljenje više dolazi do izražaja i sama konzola deluje nekako snažnije. Crni dizajn DualSense kontrolera je takođe izuzetno dopadljiv, zahvaljujući takođe plavom LED svetlu, ali i belim oznakama na tasterima koje kao da daju neku uravnoteženost.

Fotografija dolazi od strane nepoznatog izvora, tako da ovo moramo uzeti sa rezervom dok Sony ne predstavi zvanično ovu vrstu PS5 uređaja. U svakom slučaju, “crni” Playstation 5 je nešto što se praktično podrazumeva, imajući u vidu da su prethodne generacije konzola sve bile tamne prebojenosti.

Pored toga što će postojati različiti dizajn od strane samog proizvođača, nedavno je otkriveno da bi izgled Playstation 5 konzole mogli prilagođavati promenom plastičnih stranica.

Najnovije vesti pročitaj ovde!

TV PROGRAM Srbija, današnji tv programKomentre omogućio K-013.com