Šta se u Srbiji najviše pretraživalo na Guglu? -
pretrazivanje na google, pretraga na google, google pretraga, gugl pretraga

Šta se u Srbiji najviše pretraživalo na Guglu?

Gugl je danas objavio svoju godišnju listu pojmova koji su najčešće pretraživani u 2020. godini. Mnoge obrazovne ustanove su organizovale učenje na daljinu koristeći različite platforme za povezivanje i učenje, pa stoga ne čudi što je pojam Google Classroom bio najpretraživaniji pojam u Srbiji ove godine.

Godinu za nama definitivno je obeležila i aktuelna pandemija korona virusa koja je u velikoj meri uticala kako na privatni tako i na poslovni život pojedinaca, tako da je to bio drugi najpretraživaniji pojam.

Kao posledica novonastale situacije rad od kuće za mnoge je postao neophodnost, pa su građani često pretraživali i popularne aplikacije, kao što je Zoom , posebno jer su ih koristili u poslovne svrhe, preneo je B92.

Osim toga, građani Srbije su tokom 2020. godine na Gugl pretraživaču najčešće pretraživali i aktuelne sportske događaje, poznate ličnosti, kao i serijske programe.

Građane u Srbiji, kao i u ostatku regiona, posebno su zanimali i izbori u SAD koji su se ove godine našli među najpretraživanijim pojmovima.

U Srbiji je ponovo potvrđeno pravilo da je sport jedna od najvažnijih sporednih stvari na svetu jer su se događaji poput NBA utakmica, meča Srbija - Škotska, i turnira kao što su Rolan Garos i Australian Open našli među najpretraživanijim sportskim događajima ovde godine.

Kao i prethodnih godina aktuelni televizijski sadržaji, pre svega domaće i strane serije privlačili su pažnju velikog broja ljudi.

Među najpretraživanijim serijskim programima ove godine našli su se domaća serija "Igra sudbine", kao i planetarno popularna " La casa de papel ".

(Tanjug)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

RADIO K-013 PLAY

RADIO K-013 PLAY uživo

meridian1500

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

meridianApsolutnih100

pancevox

pancevo jooble

vakcinacija baner 2020

Domaci recepti