Tajni kodovi: "Iscedite" od Netfliksa sve što možete -

Tajni kodovi: "Iscedite" od Netfliksa sve što možete

Možda mislite da ste odgledali sve što je vredno kada je u pitanju Netflix. Međutim, verovatnije je da postoji veliki broj filmova i serija do kojih još niste došli, niti ćete doći uobičajenom pretragom.

Osim ako ne skrolujete i ne pretražujete satima, Netflix vam uglavnom preporučuje samo sadržaj koji je usko povezan sa onim što ste već gledali ili dodali na svoj spisak. Međutim, ukoliko želite da pogledate nešto van onih naslova koji vam se stalno preporučuju, teško da ćete uspeti ako se oslanjate na običnu pretragu.

Sva sreća, pa postoji mali "hak", a radi se o kodovima. Ne brinite, nije ništa komplikovano, svako to može da ukuca za pola minuta.

Radi se o sledećem: Svaki od ovih kodova je povezan sa prilično specifičnim žanrovima, od "Romantičnih stranih filmova" do "B-horor filmova".

Možete da pretražujete filmove po tome ko ih je režirao, ko je glavni glumac/glumica, odakle dolaze i tako dalje. Nismo baš izbrojali koliko ima različitih kriterijuma, ali ima ih mnogo.

Preuzmite datoteku sa kodovima ovde.

Da biste videli šta Netflix krije od onog žanra koji vas interesuje, samo bi trebalo da unesete četvorocifreni kod u vaš web browser dok ste ulogovani. Evo primera kako da dođete, do svih filmova sa vanzemaljcima, a gde je žanr naučna fantastika (Kod koji stoji na spisku je 3327).

http://www.netflix.com/browse/genre/3327

Trebalo bi da napomenemo da ovo funkcioniše samo ako koristite web-browser na računaru.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

RADIO K-013 PLAY

RADIO K-013 PLAY uživo

meridian1500

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

meridianApsolutnih100

pancevox

pancevo jooble

vakcinacija baner 2020

Domaci recepti