fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

viber, grupni pozivi, grupni pozivi na viberu

Viber proširio grupne pozive na 30 učesnika

Aplikacija za bezbednu i besplatnu komunikaciju i razmenu poruka u Srbiji Rakuten Viber saopštio je danas da će proširiti kapacitet grupnih video poziva na svojoj platformi na 30 učesnika za sve korisnike širom sveta.

Kako je navela kompanija, u vremenima pandemije i uvođenja karantina, proširenje grupnih video poziva sa maksimalno 30 učesnika predstavlja odlično rešenje za potrebe školskih aktivnosti, konsultacije posle nastave, okupljanje radnih timova i veće porodične skupove.

Zahvaljujući potpuno novom i preglednom grupnom prikazu video poziva za desktop i mobilne platforme, korisnici lako mogu da vode svoje poslovne sastanke i razgovore u podesnom onlajn ambijentu.

Direktor regiona EMENA u kompaniji Rakuten Viber Atanas Rajkov rekao je da se nada da će kroz povećanje kapaciteta video poziva još više ljudi imati priliku da ostanu međusobno povezani.

"Viber je najpopularnija aplikacija za razmenu poruka u Srbiji i stalno radimo na unapređenju naše platforme kako bismo odgovorili na što više potreba naših domaćih korisnika u situacijama koje čine njihovu svakodnevicu", rekao je on.

Kako se navodi, za aktiviranje grupnog poziva potrebno je pritisnuti dugme "video" pri vrhu ekrana ili dodati još učesnika u poziv ili direktno pozvati već formiranu grupu i odabrati učesnike.

Kompanija je najavila i da će narednih meseci kapacitet grupnih video poziva biti dalje proširen.

(Tanjug)

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.