Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website WhatsApp ima novu opciju za slanje i primanje poruka – možete je odmah aktivirati - | K-013 Portal
whatsapp, slanje poruka

WhatsApp ima novu opciju za slanje i primanje poruka – možete je odmah aktiviratiWhatsApp ima novu funkciju koja omogućava korisnicima da povežu svoj nalog sa dodatnim uređajima.

Ova funkcija osigurava da korisnici nastave da šalju i primaju poruke dok njihov "primarni" pametni telefon nije na mreži, piše "GSMArena".

Kada isključite internet, možete i dalje da šaljete poruke.

Ova funkcija dolazi svim korisnicima WhatsApp-a sa najnovijim ažuriranjem na Android i iOS uređajima.

Do sada su korisnici morali da budu onlajn na primarnom pametnom telefonu da bi nastavili da koriste WA na, recimo, računaru.

Kako aktivirati novu funkciju?

Da biste omogućili ovu funkciju na svom uređaju, morate da izaberete opciju sa oznakom Beta.

Kada je omogućite, odjaviće vas sa svih uređaja pre ponovnog povezivanja na nove uređaje. Dakle, kada uđete u aplikaciju, idete na podešavanja, zatim povezane uređaje i aktivirate Beta.

Aplikacija je ista kao i pre, jedina razlika je u tome što ćete moći da ćaskate bez obzira da li je vaš primarni uređaj na mreži.

Povezani uređaji će moći da primaju i šalju poruke do 14 dana nakon što primarni uređaj ode offline. Ovo može biti korisno ako izgubite mobilni telefon ili ostanete bez baterije.

Nažalost, postoje ograničenja. IOS uređajima nije dozvoljeno da brišu poruke ili razgovore sa povezanih uređaja i ne možete da povežete nalog sa tabletom ili drugim mobilnim telefonom na iOS-u.

loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.