Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website WhatsApp uveo funkciju Message Yourself - zgodna za beleške, podsetnike i šoping listu - | K-013 Portal
whatsap, message yourself

WhatsApp uveo funkciju Message Yourself - zgodna za beleške, podsetnike i šoping listuAplikacija WhatsApp je dobila novu funkciju koja omogućava korisnicima da sami sebi šalju poruke koje mogu poslužiti kao podsetnici, liste za šoping i slično.

Reč je o funkciji pod nazivom Message Yourself, koja je već testirana i polako dolazi do svih korisnika uređaja s operativnim sistemima Android i iOS.
 
Kada dobiju apdejt, korisnici će moći da vide svoje ime na vrhu liste kontakata prilikom pisanja novih poruka.
 
To zapravo predstavlja način za beleženje podsetnika, kreiranje šoping liste i "zapisivanja" važnih stvari koje je neophodno zapamtiti. Ako bude omogućena, notifikacija će se pobrinuti da obaveza ne bude zaboravljena.
 
Korisnici takođe mogu pinovati Message Yourself chatove na vrh liste konverzacija u svrhu lakšeg pristupa.
 
Do sada su korisnici mogli da šalju poruke sami sebi samo ako kreiraju grupni chat sa samo jednim članom, odnosno sa sobom, ili ako bi koristili funkciju "click to chat".
 
Platforma Signal već nudi sličnu funkciju po nazivom "Note to Self" koja omogućava istu stvar, ali je "zatrpana" u listi kontakata, te nije dostupna na vrhu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.