WhatsApp uvodi 3 nove promene i svaka će vam se dopasti -

WhatsApp uvodi 3 nove promene i svaka će vam se dopasti


pancevo, beograd, novi sad

Platforma za komunikaciju WhatsApp, koja je u vlasništvu Facebook kompanije, svojim korisnicima, kojih ima oko milijardu i po širom sveta, nudi tri nove promene, prenosi Daily Record.

Više od milijardu i po korisnika aplikacije WhatsApp uskoro će imati na raspolaganju nove opcije za komunikaciju i dopisivanje.

Tri najvažnije promene nove verzije su podsetnici, pozivi na čekanju i dodatno upravljanje grupnim ćaskanjima, ali i razgovorima.

U skladu sa sporazumom o partnerstvu s popularnom aplikacijom Any.do, postignutom sredinom decembra, WhatsApp nudi mogućnost korisnicima da kreiraju i primaju podsetnike.

Da bi koristili ovu funkciju, korisnici moraju da imaju nalog na obe platforme i da ih povežu. Tada mogu da postavljaju podsetnike pisanjem na šta ih treba podsetiti i da definišu vremensko razdoblje.

Zahvaljujući poslednjem ažuriranju korisnici će biti u mogućnosti da dobiju obaveštenje o propuštenom ili dolazećem pozivu dok su razgovarali s nekim drugim.

Korisnici WhatsApp aplikacije na iOS, Android i desktop sistemima sad mogu i da kontrolišu ko će ih dodati u grupne razgovore i izbeći da budu dodati u neželjene grupe.

Takođe, mogu da izaberu između opcija “Svi, Moji kontakti, Moji kontakti osim ili Niko“, u skladu s podešavanjima privatnosti.

Aplikacija za komuniciranje nakon poslednjeg dana ove godine neće raditi na starijim modelima pametnih telefona, tačnije na milionima uređaja, o čemu smo detaljno pisali, pa vas pozivamo da pročitate taj tekst, ukoliko već neko vreme niste menjali svoj Windows, iOS ili Android telefon.

Najnovije vesti pročitaj ovde!

TV PROGRAM Srbija, današnji tv programKomentre omogućio K-013.com