WhatsApp uvodi 3 nove promene i svaka će vam se dopasti -

WhatsApp uvodi 3 nove promene i svaka će vam se dopasti

pancevo, beograd, novi sad

Platforma za komunikaciju WhatsApp, koja je u vlasništvu Facebook kompanije, svojim korisnicima, kojih ima oko milijardu i po širom sveta, nudi tri nove promene, prenosi Daily Record.

Više od milijardu i po korisnika aplikacije WhatsApp uskoro će imati na raspolaganju nove opcije za komunikaciju i dopisivanje.

Tri najvažnije promene nove verzije su podsetnici, pozivi na čekanju i dodatno upravljanje grupnim ćaskanjima, ali i razgovorima.

U skladu sa sporazumom o partnerstvu s popularnom aplikacijom Any.do, postignutom sredinom decembra, WhatsApp nudi mogućnost korisnicima da kreiraju i primaju podsetnike.

Da bi koristili ovu funkciju, korisnici moraju da imaju nalog na obe platforme i da ih povežu. Tada mogu da postavljaju podsetnike pisanjem na šta ih treba podsetiti i da definišu vremensko razdoblje.

Zahvaljujući poslednjem ažuriranju korisnici će biti u mogućnosti da dobiju obaveštenje o propuštenom ili dolazećem pozivu dok su razgovarali s nekim drugim.

Korisnici WhatsApp aplikacije na iOS, Android i desktop sistemima sad mogu i da kontrolišu ko će ih dodati u grupne razgovore i izbeći da budu dodati u neželjene grupe.

Takođe, mogu da izaberu između opcija “Svi, Moji kontakti, Moji kontakti osim ili Niko“, u skladu s podešavanjima privatnosti.

Aplikacija za komuniciranje nakon poslednjeg dana ove godine neće raditi na starijim modelima pametnih telefona, tačnije na milionima uređaja, o čemu smo detaljno pisali, pa vas pozivamo da pročitate taj tekst, ukoliko već neko vreme niste menjali svoj Windows, iOS ili Android telefon.

TV PROGRAM Srbija, današnji tv programKomentre omogućio K-013.com