fbpx
whatsApp funkcija glasovnih i video poziva

WhatsApp Web i Desktop dobijaju funkciju glasovnih i video poziva
WhatsApp već duže vreme nudi voice i video pozive svojim mobilnim korisnicima. Nažalost, njegove web i desktop verzije trenutno ne nude ove funkcije.

Voice i video pozivi u beta verziji

Srećom, WhatsApp radi na uvođenju voice i video poziva u svojim web i desktop verzijama. Sada je, prema nedavnom izveštaju WABetaInfo, WhatsApp konačno počeo da testira voice i video pozive u beta verziji sa nekolicinom korisnika. Neki korisnici WhatsApp-a dobili su voice i video calling buttons u chat header-u na desktop i web verzijama. Možete da kliknete na ove tastere da biste uputili voice i video pozive izabranom kontaktu. Ako ste onaj koji prima poziv, odvojeni pop-up prozor će se pojaviti kad god vas neko pozove.

U prozoru će biti prikazano ime kontakta, fotografija profila i dugmad za prihvatanje ili odbijanje poziva. Slično tome, ako uputite poziv, trebalo bi da vidite zaseban pop-up prozor sa imenom i fotografijom profila kontakta kojeg zovete, dugme za uključivanje/isključivanje videa, dugme za isključivanje zvuka, dugme za meni i dugme za prekid veze. Kao što je ranije pomenuto, podrška za voice i video pozive na WhatsApp-ovom za web i desktop, trenutno je u beta verziji i dostupna je samo nekolicini korisnika. Iako WhatsApp tek treba da objavi zvanični datum izlaska, funkcije bi trebalo da budu predstavljene većem broju korisnika u narednim nedeljama.

(Xda-developers)


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.