Dodatni letovi ka Evropi od 13. jula do 29. septembra
er srbija, air serbia, aerodrom nikola tesla

Dodatni letovi ka Evropi od 13. jula do 29. septembra
montekristo 0507


Zbog pojačane tražnje, avio-kompanija Er Srbija će u periodu od 13. jula do 29. septembra povećati broj letova do više evropskih destinacija - Amsterdama, Stokholma, Osla i Beča, saopšteno je danas iz te kompanije.

Dodavanjem jednog nedeljnog leta utorkom, broj letova do Osla će se u periodu od 13. jula do 17.avgusta kretati i do četiri nedeljno. Uz najavljene izmene, putnicima će na raspolaganju biti 1.728 dodatnih sedišta na letovima do norveške prestonice.

Uvođenjem 12 povratnih letova do Amsterdama u periodu od 14. jula do 29. septembra, Er Srbija će putnicima ponuditi 3.456 dodatnih sedišta na toj ruti. Uz planirano intenziviranje saobraćaja,srpski nacionalni avio-prevoznik će obavljati i do šest nedeljnih letova do glavnog grada Holandije.

Na relaciji između Beograda i Stokholma uvedeno je šest dodatnih povratnih letova u periodu od 15. jula do 19. avgusta, čime je obezbeđeno dodatnih 1.728 sedišta. U tom periodu ErSrbija će ka glavnom i najvećem gradu Švedske saobraćati i do četiri puta nedeljno.

U periodu od 17. jula do 25. septembra, uvođenjem 11 dodatnih letova, odnosno 3.168 dodatnih sedišta, Er Srbija će do Beča saobraćati i do sedam puta nedeljno, navodi se u saopštenju.

(Tanjug)


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

UKUS FEST 4. - 5. decembar u BIG PANČEVO

Školica sporta Fit Happy Kids

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble