Er Srbija nastavlja letove ka Rimu, Milanu, Veneciji -

Er Srbija nastavlja letove ka Rimu, Milanu, Veneciji


Avio-kompanija "Er Srbija" nastavlja da obavlja redovne letove do sve tri destinacije u Italiji do kojih saobraća iz Beograda - Rima, Milana i Venecije, rečeno je danas Tanjugu u toj kompaniji.

Kako navode, zbog smanjene tražnje usled pojave koronavirusa u određenim područjima u severnoj Italiji, kompanija je odlučila da tokom tri naredne nedelje smanji nedeljni broj letova za Milano sa šest na pet.

"Er Srbija će tako do Milana leteti svih dana u nedelji, osim utorkom i subotom. Er Srbija će tokom narednih dana i nedelja nastaviti da prati situaciju i da prilagođava svoj red letenja u slučaju potrebe", navode iz te kompanije.

Kažu i da je Er Srbija u vezi sa koranavirusom u stalnoj komunikaciji sa svim nadležnim domaćim i međunarodnim telima, pre svega Ministarstvom zdravlja, Institutom za javno zdravlje Dr Milan Jovanović Batut, kao i Svetskom zdravstvenom organizacijom i Međunarodnom zajednicom za vazdušni prevoz.

"Kompanija preduzima sve neophodne mere predostrožnosti i pridržava se svih procedura koje su predviđene u ovakvim slučajevima, tako da putnici nemaju nikakvih razloga za brigu. Kao i uvek, bezbednost naših putnika i članova posade je na prvom mestu", poručuju iz Er Srbija.

(Tanjug)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Najnovije vesti pročitaj ovde!

TV PROGRAM Srbija, današnji tv programKomentre omogućio K-013.com