Er Srbija od sutra na terminalu 1 aerodroma JFK u Njujorku
er srbija, aerodrom JFK njujork

Er Srbija od sutra na terminalu 1 aerodroma JFK u Njujorku
montekristo 0507


Er Srbija će od sutra za sletanje i poletanje koristiti Terminal 1 Međunarodnog aerodroma Džon F. Kenedi u Njujorku, umesto Terminala 4 koji je koristila od 2016. godine, saopštila je danas srpska nacionalna avio kompanija.

Naglašava se da će se time Er Srbija na Terminalu 1 pridružiti najvećim međunarodnim avio kompanijama koje lete za Njujork.

Nakon planirane obnove, koja ujedno predstavlja i najveći kapitalni projekat u istoriji njujorške vazdušne luke, Terminal 1 će biti najprostraniji i najsavremeniji na aerodromu Džon F. Kenedi.

Uz 23 nova gejta, unapređeni terminal će biti četiri puta veći od postojećeg i obuhvataće prostor trenutnih Terminala 1 i 2 i bivšeg Terminala 3, precizira se u saopštenju Er Srbije.

"Nakon što smo nedavno predstavili najnovije pojačanje u našoj floti, novi erbas A330 koji koristimo na letovima do Njujorka, i značajno unapredili uslugu, izuzetno nam je drago što ćemo ovom prilikom doprineti još boljem iskustvu putovanja za naše putnike. Uskoro će moći da uživaju u većem prostoru i manjoj gužvi, a kada se završi obnova, Terminal 1 će im ponuditi brojne pogodnosti", izjavio je regionalni direktor Er Srbije za Severnu i Južnu Ameriku Džordž Petković.

Nacionalna avio-kompanija do Njujorka trenutno leti četiri puta nedeljno, ponedeljkom, četvrtkom, petkom i subotom, a broj letova će se postepeno povećavati tokom letnje sezone, navodi Er Srbija.

Letove na liniji Beograd - Njujork obavlja širokotrupni putnički mlaznjak koji nosi ime i lik najpoznatijeg srpskog naučnika Nikole Tesle.

(Tanjug)


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

UKUS FEST 4. - 5. decembar u BIG PANČEVO

UKUS FEST 4. - 5. decembar u BIG PANČEVO

Školica sporta Fit Happy Kids

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble