Er Srbija omogućila besplatnu promenu datuma putovanja -
er srbija, putovanja, turizam

Er Srbija omogućila besplatnu promenu datuma putovanja

Nacionalna aviokompanija Er Srbija omogućila je putnicima besplatnu promenu datuma putovanja za karte kupljene u periodu do 15. septembra ove godine.

Promotivna akcija se odnosi na sve destinacije u mreži Er Srbije, osim Njujorka, i važi za putovanja do 31. marta 2021. godine, navodi se u saopštenju Er Srbije.

Putnici datum leta, bez naplate penala, mogu da zamene neograničen broj puta, u bilo kom trenutku, a najkasnije dan pre planiranog putovanja.

Ukoliko prvobitno plaćena tarifa nije raspoloživa za novoizabrani datum, moguće je izvršiti doplatu do cene dostupne tarife.

Direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije Jirži Marek rekao je da su, zbog situacije izazvane posledicama pandemije korona virusa, želeli da izađu u susret potrebama putnika i pruže im veću fleksibilnost pri organizaciji putovanja.

"Svesni smo da je planiranje odmora, kao i bilo koje vrste putovanja, trenutno otežano i zato verujemo da ćemo im ovom akcijom značajno olakšati i omogućiti da planiranju pristupe rasterećenije i bez dodatnog stresa", rekao je Marek.

(Fonet)

TV PROGRAM Srbija, današnji tv programKomentre omogućio K-013.com