Er Srbija reorganizuje saobraćaj -

Er Srbija reorganizuje saobraćaj


Avio-kompanija Er Srbija odlučila je da u narednom periodu dodatno reorganizuje saobraćaj i uskladi ga sa novim okolnostima, a u skladu sa odlukom Vlade Srbije da zabrani, odnosno ograniči ulazak u zemlju stranim državljanima koji dolaze iz Italije, Kine, Južne Koreje, Švajcarske i Irana.

"Imajući u vidu dalji razvoj situacije u vezi sa pojavom korona virusa, Er Srbija je odlučila da u narednom periodu dodatno reorganizuje saobraćaj i uskladi ga sa novim okolnostima", navodi se u saopštenju Er Srbije.

Kompanija podseća da se na njenom sajtu može pogledati lista otkazanih letova i da bi putnici trebalo da proveravaju status leta.

Er Srbija je, navode, u vezi sa globalnom pojavom korona virusa, u stalnoj komunikaciji sa svim nadležnim domaćim i međunarodnim telima, pre svega Ministarstvom zdravlja, Institutom za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut", kao i Svetskom zdravstvenom organizacijom (WHO) i Međunarodnom zajednicom za vazdušni prevoz (IATA).

"Kompanija preduzima sve neophodne mere predostrožnosti i pridržava se svih procedura koje su predviđene u ovakvim slučajevima, tako da putnici nemaju nikakvih razloga za brigu. Kao i uvek, bezbednost naših putnika i članova posade je na prvom mestu", kaže se u saopštenju.

(Tanjug)

Najnovije vesti pročitaj ovde!

TV PROGRAM Srbija, današnji tv programKomentre omogućio K-013.com