Er Srbija uvodi u junu letove ka Rostovu na Donu
er srbija, letovi do krasnodara, letovi do santk peterbugra, letovi do rostova, beograd krasnodar, beograd sankt beterburg, beograd rostov

Er Srbija uvodi u junu letove ka Rostovu na Donu
montekristo 0507


Er Srbija planira da, usled velikog interesovanja putnika iz regiona i iz Ruske Federacije, u narednom periodu pojača saobraćaj ka četiri destinacije u Rusiji, pri čemu će obnoviti letove do Krasnodara i Sankt Peterburga i uvesti novu liniju do Rostova na Donu.

Tokom maja, Er Srbija će pojačati frekvenciju letenja ka Moskvi i na toj liniji će leteti sedam puta nedeljno, dok će 4. juna obnoviti letove do Krasnodara, a 8. juna do Sankt Peterburga, koji su bili obustavljeni usled pandemije korona virusa, saopštio je srpski nacionalni avio-prevoznik.

Iz nacionalne vazduhoplovne kompanije ističu da će 4. juna uspostaviti i letove do potpuno nove destinacije u svojoj mreži - Rostova na Donu, do kojeg će saobraćati dva puta nedeljno. Avio-karte za sve navedene letove su već u prodaji.

Dodaju da će Er Srbija na taj način putnicima iz Rusije postati glavna ulazna kapija za putovanja do našeg regiona i dalje.

“Nastavljamo sa brzim reakcijama na sve promene u ograničenjima putovanja da bismo iskoristili svaku priliku koja se ukaže. Ruska Federacija za nas predstavlja strateški izuzetno važno tržište i veoma smo zadovoljni što ćemo uskoro leteti do čak četiri destinacije u ovoj velikoj državi", kaže Jirži Marek, direktor komercijale i strategije u Er Srbiji.

Naglašava da su posebno ponosni na činjenicu što, posle Osla i Ženeve, pokreću liniju ka Rostovu na Donu, kao trećoj potpuno novoj destinaciji u mreži Er Srbije od početka izbijanja pandemije korona virusa, a drugoj tokom ove godine.

Srpska nacionalna avio-kompanija prema Moskvi trenutno saobraća šest puta nedeljno, a u planu je da od 13. maja na ovoj ruti leti sedam puta nedeljno. Er Srbija će na taj način omogućiti najjednostavniju konekciju ruske prestonice sa popularnim crnogorskim primorjem, kao i snažnu vezu za putnike iz regiona ka Moskvi i obratno, navodi se u saopštenju.

Rostov na Donu predstavlja politički, kulturni i privredni centar i veoma značajno čvorište južne Rusije. Linija ka najvećem gradu na jugu Ruske Federacije je trebalo da bude uspostavljena u junu 2020. godine, ali su planovi prolongirani usled situacije izazvane globalnom pandemijom korona virusa.

Uvođenje direktne vazdušne linije putnicima će omogućiti dobre konekcije sa brojnim gradovima iz mreže Er Srbije, kao što su - Atina, Bukurešt, Istanbul, Larnaka, London, Ljubljana, Tivat, Pariz, Podgorica, Prag, Sarajevo, Skoplje, Solun, Tirana i Cirih. Direktan let od Beograda do Rostova na Donu u proseku traje dva sata i 50 minuta.

Podaci o redu letenja do i iz navedenih destinacija dostupni su na veb sajtu Er Srbije.

(Tanjug)


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

UKUS FEST 4. - 5. decembar u BIG PANČEVO

Školica sporta Fit Happy Kids

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble