Koliko košta iznajmljivanje kuće na plaži u Grčkoj
iznajmljivanje kuće u grčkoj

Koliko košta iznajmljivanje kuće na plaži u Grčkoj
montekristo 0507


Zamislite sedite na terasi, uživate u šumu talasa, mirisu mora, prizoru zalaska sunca i samo nekoliko koraka deli vas od blistave vode - za mnoge je to idealna slika letnjeg odmora, pa smo ovom prilikom istražili koliko košta smeštaj na grčkim plažama.

Baš takvu idilu možemo da zamislimo na Tasosu, gde se za 119 evra dnevno iznajmljuje kućica na samoj plaži, za četiri osobe, sa malom baštom i, kako je istaknuto, fantastičnim pogledom na zalazak sunca. Malo luksuznije vile na obali su 200 evra po noći, apartmani uz gradsku plažu mogu da se nađu i za 40 evra (dvokrevetni), a postoji i varijanta da noćite na brodu – po ceni od 399 evra za šest osoba.

Apartmani s direktnim izlazom na more na Krfu su malo skuplji na prvi pogled, cene su oko 100 evra dnevno, ali se već „u drugom redu“ mogu naći za 25. Kuća s pogledom na Krf i svojom plažicom iznajmljuje se za 320 evra (predviđena je za šest osoba), a cene super luksuznih vila na Krfu idu i do 1.500 evra dnevno.

U Asprovalti je vila za osmoro gostiju sa tri spavaće i dva kupatila smeštena na početku gradske plaže 140 evra dnevno, a studio za četvoro 50 evra. U Paraliji se može naći još povoljnija ponuda – studio za četvoro na samoj plaži sa doručkom je 45 evra. S druge strane, luksuzni apartmani na toj lokaciji, takođe za četvoro, iznajmljuju se za 130 evra.

Ako želite da uživate u hladovini na svojoj terasi iznad plaže, u Pefkohoriju ćete takav ugođaj naći već za 42 evra koliko je noćenje u trokrevetnom apartmanu na drugom spratu u kući na kraju plaže, dok je moderan apartman za četvoro u samom centru šetališta 140 evra. Kuće do plaže u tom kraju su od 130 do 200 evra.

(Nova.rs)


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

UKUS FEST 4. - 5. decembar u BIG PANČEVO

Školica sporta Fit Happy Kids

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble