Letovanje u septembru i oktobru moguće, građani ipak zabrinuti
letovanje u septembru, letovanje u oktobru, letovanje

Letovanje u septembru i oktobru moguće, građani ipak zabrinuti
montekristo 0507


Građani koji su uplatili aranžmane i planiraju odmor u septembru i oktobru, zapitali su se da li će tada uopšte moći da odu na more zbog situacije sa koronavirusom.

Komercijalni direktor jedne turističke agencije u Beogradu, Milan Vasić istakao je da su putnici i svi zainteresovani zabrinuti, ali da se raspituju i uplaćuju aranžmane za septembar i oktobar.

Naglašava i da je nekih 30 odsto zainteresovanih opreznije kao i to da čekaju da vide kakva će biti situacija i donesu krajnju odluku. Međutim, isto tako kaže, da i putnici koji su već uplatili svoje aranžmane očekuju da će mirno provesti svoj odmor.

"Ostalo je još dosta mesta gde još mogu da se bukiraju aranžmani ali isto toliko ima i rezervisanih, svakako da ljudi koji žele da bukiraju aranžmane u seprembru i oktobru mogu to da učine", rekao je on za "TV Prva".

letovanje u septembru, letovanje u oktobru, letovanje

Dodaje i da je velika zabrinutost građana usmerena ka tome da li će se granice zatvarati, jer to najčešće i pitaju.

"Mi još uvek ne možemo da znamo unapred da li će doći do zatvaranja granica, to je svakako nešto što buni ljud, ali očekujemo da će sezona biti normalna", tvrdi Vasić.

Naglašava da je Egipat najatraktivnija destinacija u oktobru, ali da za njim ne izostaje ni Turska, smatra i da su ove godine veoma popularne Albanija i Crna Gora.

Izdvojio je podatak da je ova sezona premašila 60 odsto aranžmana, u poređenju sa 2019. godinom, što je kaže po njemu dobro i nadmašilo je njegova očekivanja.

A građani?

Mnogi od njih su međutim zabrinuti, nisu sigurni da li će se granice zatvarati i mere pooštravati, ali neki bi svakako uplatili putovanje i otišli na odmor izvan zemlje.


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

UKUS FEST 4. - 5. decembar u BIG PANČEVO

Školica sporta Fit Happy Kids

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble