Od iduće nedeljne tri leta nedeljno za Njujork -
er stbija, letovi za njujork, air serbia

Od iduće nedeljne tri leta nedeljno za Njujork


Letovi na liniji Beograd - Njujork od 29. juna odvijaće se i sa tri puta nedeljno, umesto dosadašnjih dva, saopštila je danas Er Srbija.

Ova nacionalna avio-kompanija danas obeležava četiri godine od prvog leta, kada je posle od skoro četvrt veka 2016. godine uspostavljena direktna vazdušna veza između Srbije i Sjedinjenih Američkih Država.

„Veoma smo ponosni što jedini u regionu imamo direktnu liniju za Njujork čije je uspostavljanje potvrdilo snagu naše poslovne strategije i doprinelo razvoju turizma i poslovne saradnje između jugoistočne Evrope i Sjedinjenih Država'' rekao je Dankan Nejsmit, generalni direktor Er Srbije.

Mnogi nisu verovali, kako je rekao u to,ali er Srbija je ipak uspela da, u relativno kratkom roku, obezbedi svoj prvi širokotrupni avion i neophodne dozvole da bi linija počela sa radom.

Kako podsećaju iz Er Srbije, najveći avion erbas A330 na liniji Beograd - Njujork do aerodroma Džon F. Kenedi u Njujorku sa kapacitetom od 18 sedišta u biznisi i 236 sedišta u ekonomskoj klasi nazvan je po legendarnom srpskom naučniku i pronalazaču Nikoli Tesli.

(Tanjug)

Najnovije vesti pročitaj ovde!

TV PROGRAM Srbija, današnji tv programKomentre omogućio K-013.com