Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Otkazan let Er Srbije na relaciji Beograd-London - | K-013 Portal
er srbija, let, otkazan

Otkazan let Er Srbije na relaciji Beograd-LondonEr Srbija je bila prinuđena da otkaže današnji drugi let između Beograda i Londona zbog smanjenog kapaciteta zemaljskog opsluživanja na aerodromu Hitrou.

Kako je saopštila Er Srbija, to je drugi let iz Londona koji su morali da otkažu u poslednja dva dana iz istih razloga, po dobijanju informacije sa aerodroma Hitrou.

"Nadležne službe Er Srbija neprekidno rade na zbrinjavanju svih putnika sa tih letova, pre svega preusmeravanjem na kasnije ili alternativne letove, odnosno obezbeđivanjem hotelskog smeštaja. Za to vreme, Er Srbija se trudi da se za putnike obezbedi osveženje, kao i pravovremeno informisanje. Kompanija angažuje i dodatne resurse da bi se unapredila podrška putnicima", navedeno je u saopštenju.

Er Srbija je angažovala neophodno ljudstvo i avione iz svoje flote i bila je spremna da u punom kapacitetu obavi saobraćaj na vreme i u skladu sa planiranim redom letenja, kažu u toj avio kompaniji.

Međutim, Er Srbija "ne može da utiče na spremnost aerodroma sa kojih i na koje leti, pa je stoga i pored dobre pripremljenosti nacionalne avio-kompanije ovaj let morao da bude otkazan".

loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.