Promena uslova za putovanja u Egipat
putovanje u egipat

Promena uslova za putovanja u Egipat
montekristo 0507


Došlo je do promene regulative kada je reč o ulasku državljana Srbije u Egipat, izjavio je danas ambasador Egipta u Srbiji.

Turisti iz Srbije koji žele da letuju u Egiptu ne moraju da plaćaju PCR test ako su vakcinisani jer je sada moguće ući sa potvrdom o vakcinaciji.

Informaciju da je došlo do promene u regulativi kada je reč o ulasku državljana Srbije u Egipat za Telegraf je potvrdio i ambasador Egipta u Srbiji.

Iz Ambasade su naveli da će detalji promene regulative biti saopšteni sutra.

Odluku da vakcinisani putnici mogu da uđu u Egipat tamošnje vlasti donose za putnike koji dolaze iz zemalja koje nisu pogođene mutiranim sojevima korone direktno ili indirektno tokom prethodnih 14 dana.

U ovom trenutku, zemlje pogođene mutiranim sojevima su Indija, Bangladeš, Velika Britanija, Pakistan, Butan, Mjanmar, Nepal, Šri Lanka, Vijetnam, Brazil i Latinska Amerika.

Potvrda o kompletnoj vakcinaciji (prva i duga doza) izdata od strane državne, medicinske institucije trebalo bi da sadrži QR kod, uz uslov da je prošlo 14 dana od kompletne imunizacije, odnosno primljene obe doze cepiva, pri čemu se priznaju vakcine koje je odobrila Svetska zdravstvena organizacija.

Egipatske vlasti uvele su 1. septembra prošle godine obavezu za sve turiste da prilože negativan PCR test. Do tada je u zemlju moglo da se uđe bez ikakvih ograničenja.

(Tanjug)


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

UKUS FEST 4. - 5. decembar u BIG PANČEVO

Školica sporta Fit Happy Kids

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble