Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Sezonski letovi Er Srbije iz Niša i Kraljeva za Tivat, Atinu i Solun - | K-013 Portal
er srbija, sezonski letovi

Sezonski letovi Er Srbije iz Niša i Kraljeva za Tivat, Atinu i Solun


Er Srbija je danas, 14. juna, letom JU 2524 u 7:45 časova pokrenula sezonske letove između Kraljeva i Soluna, koji će se obavljati dva puta nedeljno, utorkom i subotom, saopštila je ta kompanija.

Srpska nacionalna avio-kompanija će 15. juna pokrenuti i letove na sezonskim linijama Niš - Tivat i Niš - Atina, kao i Kraljevo - Tivat.

Letovi na novoj liniji između aerodroma Konstantin Veliki u Nišu i aerodroma Elefterios Venizelos u grčkoj prestonici, u trajanju od sat i 55 minuta, biće uspostavljeni letom JU 1510 i obavljaće se dva puta nedeljno, sredom i nedeljom.

Sezonski letovi na relaciji Niš - Tivat, koje je Er Srbija obavljala i prošle godine, biće obnovljeni letom JU 1188.

Letovi do atraktivne turističke destinacije na crnogorskom primorju, u trajanju od 55 minuta, obavljaće se dva puta nedeljno, sredom i subotom.

Sezonski letovi na novoj liniji iz Kraljeva ka Tivtu biće uspostavljeni letom JU 2188 i obavljaće se dva puta nedeljno, sredom i petkom. Letovi u trajanju od sat vremena realizovaće se avionom tipa ATR.

"Drago nam je što proširujemo ponudu sa aerodroma u Nišu i Kraljevu da bismo putnicima iz regiona Južne i Zapadne Srbije i Šumadije olakšali odlazak na popularne letnje destinacije u Crnoj Gori i Grčkoj tokom sezone godišnjih odmora. Uspostavljanjem avio-saobraćaja iz Niša i Kraljeva, Tivat postaje destinacija do koje ćemo leteti sa sva tri aerodroma u Srbiji, čime se značajno osnažuje povezanost sa Crnom Gorom tokom letnje sezone", izjavio je Boško Rupić, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

loading...