Ušteda za putnike Er Srbije i do 50 odsto
Er Srbija, air Serbia, ušteda, propusnice

Ušteda za putnike Er Srbije i do 50 odsto
montekristo 0507


Er Srbija je pokrenula projekat pod nazivom "Flight Pass " (Propusnica za let) kako bi putnicima omogućila da po najpovoljnijim cenama uplate više letova unapred.

Kupovinom propusnice za let putem zvaničnog sajta nacionalne avio-kompanije, putnici mogu ostvariti uštedu i do 50 odsto, pravljenjem svoje personalizovane grupe unapred plaćenih letova, navodi se u saopštenju Er Srbije.

Novi koncept omogućava kupovinu minimum četiri avio-karte unapred sa zagarantovanom cenom i destinacijom, a koje se mogu iskoristiti kad god putnicima odgovara, što predstavlja značajnu pogodnost, naročito za kompanije.

Propusnicu za let putnik može deliti i sa članovima porodice i prijateljima, a dodatnu prednost predstavlja mogućnost plaćanja u ratama.

"Potrebe naših putnika predstavljaju prioritet kojim se vodimo u poslovanju pa smo želeli da im pružimo slobodu da sami kreiraju ponudu koja im najviše odgovara. Kupovinom većeg broja propusnica, u prilici su da ostvare i viši nivo uštede", kaže Zoran Radosavljević, viši menadžer putničkih i distribucionih sistema Er Srbije.

Dodaje da će Er Srbija, kao i do sada, nastaviti da radi na tome da putnicima uvek pruži više i da kreira za njih dodatne vrednosti.

Prilikom kupovine propusnice za let, putnik može da bira između jedne ili više grupisanih destinacija, ekonomske ili biznis klase, “Light”, “Standard ” ili “ Comfort” tarife, datuma putovanja sa ili bez restrikcija, kao i brojnih drugih parametara.

Propusnica za let može da važi za najviše 30 putnika, i to minimalno za četiri, a maksimalno za 100 putovanja.

Uvođenjem aktivacije "Propusnica za let", Er Srbija je stala rame uz rame sa vodećim svetskim avio-kompanijama poput Britiš ervejza, Er Fransa i drugih koje svojim putnicima nude usluge ovog tipa, navodi se u saopštenju.

(Tanjug)


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

UKUS FEST 4. - 5. decembar u BIG PANČEVO

Školica sporta Fit Happy Kids

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble