Uz voznu kartu do Bara brojni popusti u Srbiji i Crnoj Gori
vozom do bara, voz beograd bar

Uz voznu kartu do Bara brojni popusti u Srbiji i Crnoj Gori
montekristo 0507


Železničko preduzeće "Srbija voz" pokrenulo je letnju kampanju "Kupi kartu, ostvari popust" u unutrašnjem saobraćaju i "Vozom do Bara" u međunarodnom saobraćaju.

Putnici kupovinom karte u unutrašnjem saobraćaju, u toku njenog važenja, mogu da ostvare popuste za posetu muzejima, zanatskim i ugostiteljskim objektima, zabavnim parkovima, bazenima i slično, rečeno je Tanjugu u "Srbija vozu".

U saradnji sa "Železničkim prevozom Crne Gore" i Turističkom organizacijom Bar pokrenuta je i akcija "Vozom do Bara" koja donosi i mnoge popuste u turističkim i ugostiteljskim objektima u Srbiji i Crnoj Gori, u roku od 10 dana od putovanja.

Kampanja je do sada organizovana sa Turističkim organizacijama Beograda, Jagodine, Vršca, Užica i Zlatibora, a ove godine su se priključili i Valjevo, Šid, Niš i Sremska Mitrovica.

Iz "Srbija voza" poručuju da se karte mogu nabaviti po pristupačnim cenama i pozivaju i ostale gradove da se priključe ovoj akciji radi promocije turizma i putovanja vozom.

Više informacija o pomenutoj akciji se može naći na sajtu Srbija Voz a.d, na sajtu Turističke organizacije Bar, kao i na sajtu Železničkog prevoza Crne Gore.

(Tanjug)


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

UKUS FEST 4. - 5. decembar u BIG PANČEVO

Školica sporta Fit Happy Kids

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble