Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website AFERA PAPIR: Šta se u stvari desilo u PU "Dečja radost" - | K-013 Portal

AFERA PAPIR: Šta se u stvari desilo u PU "Dečja radost"

AFERA PAPIR: Šta se ustvari desilo u PU "Dečja radost"

Povodom incidenta koji se dogodio u petak, 8. novembra, kada je na oglasnim tablama pančevačkih vrtića okačeno smehotresno obaveštenje PU "Dečja radost", redakcija "Vesti sa teleksa" se potrudila da sazna šta se tu zapravo dogodilo i evo šta nam je direktorka Snježana Đurić ispričala:

- Bila sam kod frizera i spremala sam se za proslavu Dana grada, kada je u jednom momentu u salon utrčala koleginica i tražila od mene da potpišem neki papir. U tom trenutku nisam mogla da pročitam od viklera i maske za lice šta tačno piše na papiru pa sam samo potpisala, ispričala nam je Đurić.

Na naše pitanje zašto je napisano "drugom svetskom ratu" umesto "Prvom svetskom ratu" Đurić pojašnjava:

- U prvom trenutku sam pomislila da mi je neko namerno podmetnuo ovaj papir. Međutim, mi smo zapravo i mislili na Prvi svetski rat. Koliko je poznato desila su se dva svetska rata i u saopštenju mi nismo mislili na Drugi svetski rat već "drugi", što znači da smo zapravo mislili na Prvi svetski rat, objasnila je Đurić. 

Bilo kako bilo, to smehotresno obaveštenje je dospelo u javnost direktorka PU "Dečja radost" nas uverava da se takve greške viće neće ponoviti.

Inače... 

"Vesti sa teleksa" je rubrika koja se bavi parodijom na dešavanja u Pančevu. Tekstovi zbog kojih su mnogi plakali od smeha već se uveliko prepričavaju.. Vesti su zamišljene tako da kroz humor i satiru ukažu na određene probleme npr. funkcionisanje javnog prevoza, visoki računi za vodu, grejanje...

* PROČITAJTE SVE VESTI SA TELEKSA OVDE *



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS