Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website JKP "GREJANJE" traži da se plaćaju računi za april kako bi imali novca za pokretanje tužbi - | K-013 Portal

JKP "GREJANJE" traži da se plaćaju računi za april kako bi imali novca za pokretanje tužbi

JKP Grejanje Pančevo

Jkp “Grejanje” apelovalo je na građane da plate račune za april kako bi ovo javno komunalno preduzeće imalo sredstava za pokretanje tužbi zbog neplaćenih računa. U suprotnom, “Grejanje” će zatražiti od građana da tuže sami sebe.

- Neplaćanje računa nije korektno prvenstveno prema sugrađanima koji povremeno ili redovno plaćaju, jer njih možemo da tužimo pošto imamo sredstava. Problem nastaje kada treba da tužimo one koji ne plaćaju korišćenje naših usluga, jer nemamo novca zato što ne plaćaju. Osim što će građani morati da snose sve troškove tužbe protiv samih sebe, neophodno je dostaviti i potvrdu da su se tužili, što će za njih biti dodatni trošak – kaže za "Vesti sa Teleksa" Zdenka Jokić, direktorka preduzeća.

Na naše pitanje kako će jkp "Grejanje" rešiti trenutnu situaciju zbog nemogućnosti da pokrenu toplane iz tehničkih razloga Jokić kaže da su pronašli nekoliko rešenja:

- Prvo, savetujemo građane da ne otvaraju prozore dok su ovako niske temperature kako bi dodatno hladili prostorije u kojima borave. Drugo, svi zainteresovani građani koji se greju preko našeg sistema dobiće litar rakije po članu porodice, sa kojom će na prirodan način pojačati cirkulaciju i stvoriti utisak da su radijatori u stanu topli kao u sezoni. I na kraju jedno rešenje koje je još u razmatranju da radnici našeg preduzeća odlaze kod naših potrošača i zagrljajima greju korisnike, zaključila je Jokić.

 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.