Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website JKP HIGIJENA: Početna stanica "Pančevačkog metroa" u funkciji u julu - | K-013 Portal

JKP HIGIJENA: Početna stanica "Pančevačkog metroa" u funkciji u julu

Metro u Pančevu

JKP “Higijena” počela je početkom maja sa totalnom rekonstrukcijom objekta na platou ispod stare robne kuće, čime će biti završena prva faza izgradnje "Pančevačkog metroa", saznaju "Vesti sa teleksa".

Vrednost radova je oko 170 miliona dinara koji su obezbeđeni iz sopstvenih sredstava.

Prema rečima direktora JKP „Higijena“ Aleksandra Stevanovića, rok za završetak radova je 70 dana, i očekuje se da početna stanica metroa bude u funkciji u julu mesecu.

- Objekat je početkom maja ograđen, a u toku je potpuna rekonstrukcija i biće uradjen po uzoru na najmodernije svetske stanice, kaže Stevanović.

Kako nam je rečeno nakon završetka prve faze, pristupiće se izgradnji dva kraka koji će se spajati sa prugom na stanici Aerodrom i Predgrađu. 

- Dok ne završimo ova dva kraka ka Aerodromu i Predgrađu objekat će se koristiti kao javni wc, kako bi već u startu počeli da isplaćujemo uložena sredstva, objašnjava Stevanović.

Karte za "Pančevački metro" mogu se kupiti u pretprodaji u prostorijama JKP "Higijena" u ulici Dimitrija Tucovića broj 5. 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS