Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website MOLDER za "Vesti sa Teleksa": Oktrićemo ko je jeo za 100.000 dinara - | K-013 Portal

MOLDER za "Vesti sa Teleksa": Oktrićemo ko je jeo za 100.000 dinara

Dosije Iks

Povodom krivične prijave koju je podnela organizacija "1 od 5 miliona Pančevo" protiv gradonačelnika Pančeva Saše Pavlova, zbog sumnje na zloupotrebu službenog položaja, redakciji "Vesti sa Teleksa" javio se agent Foks Molder, široj publici poznat po ulozi u seriji "Dosije Iks" i ponudio se da pomogne u istrazi.

 - Smatram da je nemoguće da neko sam pojede hranu u iznosu od 100.000 dinara a da to nije u pitanju neko vanzemaljsko biće ili nešto slično. Daću sve od sebe da ispitam ovu paranormalnu pojavu, rekao je za "Vesti sa Teleksa" Molder.

Na naše pitanje na šta konkretno misli, Molder otkriva da sumnja na određena nadprirodna bića koja su u noći između 13. i 14. aprila zaposeli objekat u centru grada.

- Nisam sasvim siguran da li je u pitanju neka teorija zavere o vanzemaljcima i vladina zataškavanja ili su zaista u pitanju neka čudesna stvorenja i situacija vezana za paranormalno, pojašnjava Molder i dodaje da će ukoliko bude bio potrebe u pomoć pozvati koleginicu Dajanu Skali, pa možda čak i Milana Tarota. 

Šta se zaista desilo te sporne aprilske noći u Pančevu ostaje da vidimo u izveštaju, koji će nadamo se uskoro ugledati svetlost dana.

Ili je "istina ipak negde tamo"...



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.